• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  524476_453884857977716_1057007642_nCURAÇAO – “Mijn kleindochter Djenaeya werd na een vlekkeloze zwangerschap’ op Goede Vrijdag geboren. Amper twee dagen later overleed ze.” Yve Wurth besloot haar verhaal over het contrast tussen de zwangerschap en de situatie na overlijden van haar kleindochter op papier te zetten. Er ging namelijk enorm veel mis. Lees meer »

  KorpspolitieCURAÇAO – De politie heeft vandaag rond 08.22 uur het lichaam van een man gevonden dat in verre staat van ontbinding verkeerde. Het blijkt om Sherny Vrutaal te gaan, geboren op Curaçao op 20 augustus 1957. Het lichaam van Vrutaal werd gevonden nadat buurtbewoners klaagden over een penetrante lucht. Lees meer »

  drugs1CURAÇAO – Bij een inval in Oost Jongbloed heeft de politie gisteravond cocaïne, marihuana en contant geld in beslag genomen. Dit gebeurde rond 20.25 uur. Nog geen half uur later werd er nog een gerechtelijke huiszoeking verricht aan de Winston Churchillweg. In de woning werd een vuurwapen en munitie aangetroffen. Lees meer »

  Foto Rijksoverheid: Jeanine Hennis-PlasschaertCURAÇAO – Milieuorganisatie SMOC heeft een brief gestuurd naar minister Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie. Eind juni liet ze weten dat de GGD begin 2016 de luchtkwaliteit gaat meten op Curaçao. In de brief eist SMOC opheldering over het politiek-bestuurlijk gevolg hiervan voor de Isla-raffinaderij. Lees meer »

  StudieCURAÇAO – “Waarom zou ik in Nederland gaan studeren als het ook hier kan? In Aruba hoef ik tenminste geen kamer te huren en ben ik gezellig bij mijn familie.” Dat zegt de 18-jarige Linso van der Burg. Hij slaagde dit jaar voor zijn eindexamen. Lees meer »