• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

verskortje_sport (1)CURAÇAO – MMA-vechter Mohamed Hussein komt ook in actie op A New Era op 5 oktober. Dat meldt organisator International Cage Warriors. Husseins tegenstander is de Venezolaan Carlos Salazar, die eerder dit jaar in actie kwam op Here Comes The Boom.

KorpspolitieCURAÇAO – In de Kaya Neuva Esparta is vanmorgen rond 04.25 uur een 30-jarige vrouw gearresteerd wegens mishandeling en vernieling. Haar 50-jarige moeder was daarvan het slachtoffer na een uit de hand gelopen discussie die de aanleiding was tot de mishandeling. Dat meldt de politie. Lees meer »

North Sea JazzCURAÇAO – De vierde editie van het Curaçao North Sea Jazz festival begon vrijdag niet met muziek, maar met een speciale boodschap van de ambassadeur van Unicef, Harry Belafonte. Dat meldt Caribisch Netwerk. In 1985 stond de Amerikaanse zanger, acteur en activist aan de wieg van het lied ‘We are the World’ van USA for Africa. Lees meer »

PolitieCURAÇAO – Op de Santa Rosaweg heeft vanmorgen rond 03.52 uur een dodelijk ongeluk plaatsgevonden ter hoogte van Zuikertuintje. Het slachtoffer is een buitenlandse man die om onbekende redenen links op weg reed. Daardoor kwam hij in botsing met een tegenligger in een kraanwagen. Lees meer »

Foto Nico van der Ven: Ronald PlasterkCURAÇAO – Minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk (PvdA) heeft in januari een advies om de omstreden rijksvertegenwoordiger Wilbert Stolte op Bonaire te vervangen niet opgevolgd. Dat schrijft NRC Handelsblad vandaag op basis van ingewijden. Lees meer »

cnsj publiek thumbCURAÇAO – Het eiland draait dit hele weekend weer om Curacao North Sea Jazz Festival. De Curaçaose Kris Berry opende de vierde editie van het festival. Bezoekers van het festival hadden zich trouw verzameld bij de Etta James Stage, totdat het gitaargeweld van Toto losbrak op de main stage. Lees meer »