• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Kizzy McHugh CD CoverCURAÇAO – De vrolijke zangeres Kizzy McHugh is weer op het eiland waar haar carrière begon, en niet zomaar. Zaterdagavond staat zij op de bühne van de Etta James Stage tijdens het North Sea Jazz Festival. Ze sprak deze week met Caribisch Netwerk. Lees meer »

Schaken op CuracaoCURAÇAO – De Curaçaose schaakbond Fedako heeft het kampioenschap voor dames uitgeschreven. Het toernooi vindt plaats bij Lions Dive. Maria Vinck-Diaz, inmiddels door de mondiale schaakbond erkend als meester, verdedigt haar titel op het kampioenschap. Lees meer »

VoetbalCURAÇAO – Voetbalbond FFK heeft het speelschema van de Kaya Seis vrijgegeven. Zondag speelt kampioen Centro Dominguito de eerste wedstrijd in de Kaya Seis, en wel tegen Jong Colombia. Alle wedstrijden vinden plaats in het SDK-stadion. De beste vier van de Kaya Seis gaan door naar de Kaya Kuater. Lees meer »

monique harbersCURAÇAO – Tijdens het Curaçao North Sea Jazz Festival is in de artiestenruimte van het WTCC de fotografie expositie ‘Curaçao Treasures’ van Monique Harbers te bezichtigen. De fotografe laat deels een serie blauwe onderwaterfoto’s zien. Ook zijn werken te zien met als thema de schoonheid van verval. Lees meer »

LMC KNoops-HamburgerCURAÇAO – “De commotie die is ontstaan over de verdediging van Ramonsito Booi en Burney El Hage berust op een misvatting over de rol van een strafrechtadvocaat in de rechtsstaat”. Dat zegt advocaat Carry Knoops-Hamburger van Knoops’ advocaten tegen Caribisch Netwerk. Lees meer »

Dolfijn FM LogoCURAÇAO – In de zaak van het faillissement van radiostation Dolfijn FM is een akkoord bereikt waarmee een doorstart mogelijk is gemaakt. Dat meldt het Gemeenschappelijk Hof van Justitie. Het akkoord moet nog weldoor het Gerecht worden goedgekeurd. Lees meer »

ColombiaansevlagCURAÇAO – De Colombiaanse regering heeft vandaag besloten het leger in te zetten voor patrouilles in de hoofdstad Bogota. Dat heeft president Juan Manuel Santos bekendgemaakt. Aanleiding zijn gevechten waarbij in de nacht van donderdag op vrijdag zeker twee mensen omkwamen. Lees meer »

Desi BouterseCURAÇAO – Dino Bouterse, de zoon van president Desi Bouterse van Suriname, is gisteren gearresteerd in Panama door Amerikaanse geheime agenten. Het nieuws is bevestigd door de Amerikaanse ambassade in Paramaribo. Die zou de veiligheidsmaatregelen verhoogd hebben. Lees meer »

KJ Hoops thumbCURAÇAO – Het team van Willemstad Warriors 1 heeft gisteravond de Montaña Spartans verslagen. In de Errol Rooi-zaal op het SDK-complex werd het 58-53 voor de Warriors. De wedstrijd werd gespeeld in het kader van het KJ Hoops Tournament. Lees meer »

IslaCURAÇAO – De Vereniging Bedrijfsleven Curaçao (VBC) noemt het hoopvol dat de regering de Isla-raffinaderij wil moderniseren. ‘De eensgezindheid van de Staten om gezamenlijk één of meerdere investeerders voor de raffinaderij te zoeken, geeft hoop en straalt een aanpak van nationaal belang uit’. Lees meer »

DAECURAÇAO – DAE is vanmorgen failliet verklaard door de rechtbank. Dat meldt de advocaat van DAE, Arndt van Hoof, tegenover Versgeperst.com. De luchtvaartmaatschappij had al langere tijd problemen om het hoofd boven water te houden. Lees meer »

Miss Curacao Xiohenne RenitaCURAÇAO – Miss Curaçao Xiohenne Renita is zwanger en doet niet mee aan de Miss Supranational-wedstrijd volgende week in het Wit-Russische Minsk. Dat meldt globalbeauties.com. Ze deed woensdagavond al de wenkbrauwen fronsen door haar zichtbare buikje. Lees meer »