• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

DAECURAÇAO – Juridisch aandeelhouder van DAE Stanley Betrian heeft nog steeds hoop dat de luchtvaartmaatschappij te redden is. “Op dit moment is er een status quo en liggen alle standpunten van de partijen op tafel, maar een definitief standpunt is tot nog toe uitgebleven,” aldus Betrian tegenover Radio Hoyer 2. Lees meer »

curacao security services thumbCURAÇAO – Beveiligingsbedrijf Curaçao Security Services (CSS) mag zich als organisatie in de security sector op Curaçao ‘Erkend Leerbedrijf VSBO/SBO Curaçao’ noemen. Met deze erkenning is de pilotperiode voor erkenning afgesloten. De genoemde erkenning is van toepassing op de kwalificatie beveiliging. Lees meer »

The MoviesCURAÇAO – Versgeperst.com geeft wekelijks een update van de nieuwste film die draait in The Movies of The Cinemas. Deze week in The Movies: ‘One Direction: This Is Us’ (3D). Sla dit artikel gerust over als je geen meisje van onder de zestien bent. Lees meer »

Foto Koninklijk Huis: Koninklijk WapenCURAÇAO – Prins Bernhard junior heeft een vorm van lymfeklierkanker. De ziekte, non-Hodgkin lymfoom, is onlangs bij hem geconstateerd, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD). De ziekte moet nog nader worden onderzocht, maar zal volgens de RVD voorlopig het functioneren van de prins belemmeren. Lees meer »

CelCURAÇAO – Luigi Lorenzo F. blijft voorlopig dertig dagen langer vastzitten voor betrokkenheid bij de moord op de Curaçaose politicus Helmin Wiels. De 26-jarige man, die ook wel bekendstaat als Pretu, wordt verdacht van de moord op Raul ‘Bolle’ Martinez. Die wordt op zijn beurt gezien als een van de daders van de moord op Wiels. Lees meer »

DAE vleugelCURAÇAO – De faillisementsaanvraag van DAE dient morgen om 10.30 uur. Dat meldt de rechtbank desgevraagd tegenover Versgeperst.com. Omdat er bij een dergelijke zaak gevoelige bedrijfsinformatie aan de orde kan komen, dient de zaak achter gesloten deuren. Lees meer »

PolitieCURAÇAO – Tijdens een preventieve controle in Pietermaai en Berg Altena is gisteravond een wapen in beslag genomen. Een groep jongeren is in de buurt van een snèk gecontroleerd, waarbij in eerste instantoe niets is aangetroffen. Toen de voertuigen aan de beurt waren, vonden agenten een vuurwapen. Lees meer »

5 ana Typhoon 1CURAÇAO – Zwemclub Typhoon bestaat vijf jaar. Vele betrokkenen van de club waren gisteren samengekomen om stil te staan bij het eerste lustrum. De club is opgericht op het SDK-complex door Johnny Kleinmoedig, Nazario Martijn en Romina de Lanooi. Lees meer »

Foto Rijksdienst: Politie BonaireCURACAO – Een interim-directeur van een Bonairiaanse school is gistermiddag geslagen door een tienjarige scholier. Dat meldt de politie. De scholier was herrie aan het schoppen en begon vernielingen te plegen in de klas toen de leraar hem corrigeerde. Lees meer »

pistoolCURAÇAO – In de wijk Holtenbroek in Zwolle is een machtsstrijd tussen twee gewapende groepen aan de gang. Dat zei de officier van Justitie vandaag voor de rechtbank in Zwolle bij de behandeling van een strafzaak, zo meldt RTV Oost. Het gaat om een vete tussen Curaçaoënaars en Bonairianen. Lees meer »

verskortje1CURAÇAO – De verstandelijk gehandicapte man die zaterdag verdween op Aruba, de 48-jarige Colombiaan Julian Hernandez Rodriguez, is gevonden. Dat meldt de Arubaanse politie. Een familielid heeft hem aangetroffen en vervolgens naar huis gebracht.

Andrelton Simmons  Foto: Cliff WelchCURACAO – Andrelton Simmons opende gisteravond de score voor de Atlanta Braves. De Curaçaoënaar deed dat nadat hij in de tweede inning een double had geslagen tegen de Cleveland Indians. In de vierde inning strandde Simmons op het derde honk. Atlanta won met 3-2. Lees meer »