• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

DAECURAÇAO – Gedupeerde DAE-passagiers moeten snel handelen om hun geld terug te krijgen. Zolang DAE niet failliet is, maken passagiers nog kans om hun ticketprijs terug te krijgen of op zijn minst een schadevergoeding te krijgen van DAE. Dat verklaart EU Claim desgevraagd tegenover Radio Hoyer 2. Lees meer »

Foto ANP: Jetro WillemsCURAÇAO – PSV is uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League. Na het eerdere gelijkspel in eigen huis (1-1), gingen het team van Jetro Willems en Jürgen Locadia kopje onder in Milaan. Kevin-Prince Boateng en Mario Balotelli schoten Milan naar een 3-0 overwinning. Lees meer »

kunstwerkCURAÇAO – Kunstenaars kunnen tot 14 september terecht bij stichting NAAM en Stichting Arte ’99. De stichtingen organiseren meerdere kunsttentoonstellingen en -manifestaties in het kader van 150 jaar afschaffing van de slavernij. Op 28 september wordt de eerste expo geopend. Lees meer »

boksen thumbCURAÇAO – Een delegatie van Curaçaose amateurboksers komt vrijdagavond in actie. Dat gebeurt op boksevenement ‘The Battle of the Islands’ op Sint Maarten, zo meldt de Curaçaose amateurboksorganisatie CABA. Edwin Baas, Rob Gogulski en Rines Rojer zijn de coaches van de vechters. Lees meer »

GeitCURAÇAO – Geitendieven op Bonaire zijn vanmorgen op het nippertje ontsnapt. Dat meldt de politie van Bonaire. De politie kwam rond 08.25 uur tussenbeide in een knoek in Trai Montanya, waarop de dieven het hazenpad kozen. Op het bewuste moment waren ze al een geit aan het slachten. Het dier bleef hangen aan een boom. Lees meer »

MinipaardCURAÇAO – Hato kan voorlopig niet gebruikt worden als hub voor het transport van levende dieren. Dat meldt de LMI Groep. Oorzaak is de Veterinaire Dienst, die biedt namelijk onvoldoende mogelijkheid voor quarantaine. Daardoor is het niet toegestaan om paarden uit Colombia te importeren. Investeerders trekken zich nu terug. Lees meer »

Op zoek naar oom Tom thumbCURAÇAO – Op zoek naar Oom Tom gaat in reprise. De voorstelling met Raymi Sambo, Ruurt de Maesschalck en Sergio IJssel is vanaf 13 september opnieuw te zien in het Amsterdamse MC Theater. Een voorstelling over eerlijkheid, afkomst, samenwerking, huidskleur en het castingbeleid in Nederland. Lees meer »

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag is het woord wederom aan scholier Marnix van Thiel, die ingaat op de late levering van de schoolboeken. Lees meer »

Jeugd Theaterschool Curaçao DrazansCURAÇAO – Jeugdtheaterschool Drazans is voor een nieuw lesseizoen. De theaterschool biedt lessen aan kinderen van zes tot twaalf jaar, en daarnaast voor jongeren tussen de twaalf en twintig jaar. Er kan gekozen worden uit lessen toneel, dans of zang. Lees meer »

HonkbalCURACAO – In de AA League hebben de Wildcats gisteravond gehakt gemaakt van de Curaçao Yankees. In het Tio Daou Ballpark werd het 15-2. Voor de Wildcats stond pitcher Dave Kirindongo zeven innings lang op de heuvel. Hij stond geen tegenpunten toe, en kreeg slechts drie honkslagen te verduren. Lees meer »

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Een buurtbewoner die anoniem wil blijven, meldt vandaag goed nieuws uit Otrobanda. De leefbaarheid is omhoog gegaan, vindt de schrijver. Lees meer »

verskortje1CURAÇAO – In Oude Water heeft de politie gisteren om 04.10 uur een arrestatie verricht wegens mishandeling. Een 34-jarige man had zijn 39-jarige vrouw mishandeld. Na een woordenwisseling verwondde de verdachte J.M. haar aan haar arm en voet. Hij is voorgeleid aan de officier van Justitie en blijft voorlopig vastzitten.