• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag reageert stichting SONA op de ontstane ophef over de subsidie die gedaan is aan de stichting. Lees meer »

PolitieCURAÇAO – Inzake een diefstal met geweld in Skalo zijn er gisteravond drie aanhoudingen verricht. Dat meldt de politie. Rond 20.15 uur rekende een arrestatieteam drie mannen in op de Kaminda Winfrido Hermans. Daar reed een arrestatieteam een voertuig klem met daarin de drie arrestanten. Lees meer »

Curaçaose+flamingo'sCURAÇAO – Het uitkijkpunt op Jan Kok is opgeknapt. Dat meldt het Curaçao Tourist Board (CTB). Eerder was het flamingo-checkpoint twee weken lang gesloten vanwege onderhoudswerkzaamheden. Het uitkijkpunt is populair onder flamingoliefhebbers. Lees meer »

HonkbalCURACAO – De Royal Scorpions hebben gisteravond met 8-2 gewonnen tegen de Santa Rosa Indians in de AA League. Sherwenne Antersijn stond negen innings op de heuvel voor de Scorpions. Rhiency Imperator en Ulrich Snijders sloegen allebei een homerun voor de winnende ploeg. Lees meer »

PolitieCURAÇAO – Een 30-jarige Colombiaan is gisteren gearresteerd wegens bedreiging en mishandeling. De verdachte O.M.P. zou vorige week zijn ex-partner (24) hebben mishandeld. Daarbij zou hij ook gedreigd hebben om haar neer te steken met een mes, zo luidt de verdenking. Dat meldt de politie. Lees meer »

leden CFTCURAÇAO – Het College financieel toezicht BES (Cft) constateert broze verbeteringen bij het financieel beheer van de BES-eilanden. Capaciteitsproblemen spelen daarbij een rol. Dat blijkt uit de halfjaarrapportage van het Cft, zo meldt Caribisch Netwerk. Lees meer »

Politie ArubaCURAÇAO – De 48-jarige Colombiaan Julian Hernandez Rodriguez is op Aruba vermist. Dat meldt de politie. Hij is zaterdagmiddag weggelopen van zijn huis en sindsdien is er niets meer van hem vernomen. Rodriguez is geestelijk gehandicapt. Lees meer »

honkbal_thumbCURAÇAO – Alle Curaçaose honkballers in de Major League Baseball (MLB) zijn gisteravond als winnaar van het veld gestapt. Didi Gregorius boekte met de Arizona Diamondbacks een 6-1 thuiszege op de San Diego Padres. De korte stop kwam tot twee honkslagen en was betrokken bij een dubbelspel. Lees meer »

geld gevenCURAÇAO – AOW’ers die buiten Nederland wonen en geen recht hebben op de tegemoetkoming voor oudere belastingplichtigen (KOB) krijgen met terugwerkende kracht een nabetaling. Dat meldt de Nederlandse Sociale Verzekeringsbank (SVB). AOW’ers in Nederland ontvangen deze tegemoetkoming al. Lees meer »

Foto Nico van der Ven: Ronald PlasterkCURAÇAO – Curaçao en Nederland werken momenteel niet structureel samen op het gebied van jeugdreclassering. Dat schrijft minister Ronald Plasterk in antwoord op Kamervragen van PvdA‘er Roelof van Laar, zo meldt Caribisch Netwerk. Lees meer »

CSA Curacao Soccer Academy thumbCURAÇAO – De U13-selectie van de Curaçao Soccer Academy (CSA) is terug van een toernooi in Nederland. Aldaar speelde het team op het RKTVC/PSV-toernooi tegen PSV, KV Mechelen en Borussia Mönchengladbach. De meeste wedstrijden werden verloren, maar coach Hans van Elden maalde daar niet om. Lees meer »

Foto Athony Saiji: Amerigó ThodéCURAÇAO – Het wetsvoorstel van VVD-Kamerlid Andre Bosman deed al eerder stof opwaaien. Ook MFK-Statenlid Amerigo Thodé doet van zich spreken. In een persbericht noemt hij de voorgestelde Bosmanwet ‘racistisch’, en de indiener ervan een ‘bad loser’. Lees meer »