• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – De politie heeft zaterdag een automobilist beschoten die inreed op de politie. De man was in een fuik gereden omdat de man zonder licht reed. Hij had toen al een stopteken genegeerd. Op de Veerisweg werd de twintigjarige D.M. alsnog opgepakt. Hij was in gezelschap van een vrouw. Lees meer »

Curacao Sport - TennisCURAÇAO – Williams Tennis School kijkt tevreden terug op de talent search van afgelopen zaterdag. Ongeveer zestien kinderen meldden zich aan voor de clinics van de tennisacademie bij het Hilton Hotel. Kinderen die zich aanmelden, kunnen vanaf 8 september beginnen aan een tienweekse cursus. Kosten zijn 99 gulden. Lees meer »

SnowdenCURAÇAO – Het Russische consulaat in Hong Kong bood de Amerikaanse klokkenluider Edward Snowden twee dagen lang onderdak voor hij het vliegtuig naar Moskou pakte. Dat berichtte de Russische krant Kommersant vandaag op gezag van bronnen die dicht bij Snowden en de Russische regering staan. Lees meer »

voetbalCURACAO – Jong Colombia is zaterdag VESTA de baas gebleven. In het SDK-stadion werd het 3-2 voor de ploeg uit Boka Sami. Norvianel Naar had maar twaalf minuten nodig om twee keer toe te slaan. In de tweede helft voegde Germaine Schoop de derde treffer toe, waarna Dwight Belliot voor 3-1 zorgde. Lees meer »

KorpspolitieCURAÇAO – De politie heeft zaterdagavond een drugsvangst gedaan ter hoogte van een minimarket op de Kaminda George Willems. De 52-jarige C.R.G. is daarbij gearresteerd. De politie vond cocaïne en wiet in zijn auto. De drugs zijn in beslag genomen. Lees meer »

CJF Curacao Jazz Festival 1996 Rudy Emerenciana thumbCURACAO – National Archaelogical-Anthropological Memory Management (NAAM) opent morgen een expositie getiteld All That Jazz. De foto’s weerspiegelen de activiteiten van de Curaçao Jazz Foundation (CJF) in de laatste 25 jaar. Deze stichting heeft vanaf 1987 bijna elk jaar een succesvol jazzfestival georganiseerd. Lees meer »

Geld ontvangenCURAÇAO – De laagste inkomensklasse tot en met 1000 gulden per maand bestaat voor bijna 66 procent uit huishoudens met een vrouw aan het hoofd. 41 Procent van de huishoudens met een vrouwelijk hoofd heeft een inkomen tot 2000 gulden per maand. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Lees meer »

voetbalCURAÇAO – Versgeperst.com volgt het Curaçaose voetbal op de voet. Ook buiten ons eiland zijn echter voetballers met Curaçaose wortels actief. Daarom een overzicht van de verrichtingen van deze voetballers over de grens in het afgelopen weekeinde. Lees meer »

politielichtenCURAÇAO – Een politieteam heeft vrijdag bij een routinecontrole in verschillende wijken een wapen in beslag genomen. De politie arresteerde twee mensen. De twee arrestanten waren al eerder verdacht in andere zaken die los staan van het gevonden pistool. Lees meer »

MartinairCURAÇAO – Luchtvaartmaatschappij Martinair moet een schadevergoeding van in totaal 84.600 euro betalen aan 141 passagiers voor een vlucht van Amsterdam via Aruba naar Curaçao, die een dag vertraging had. Dat meldt Caribisch Netwerk. Lees meer »

Curacao Sport - BasketballCURAÇAO – Willemstad Warriors 1 is er in het KJ Hoops Tournament in geslaagd om de Seru Brothers te verslaan. In de Errol Rooi-zaal werd het 75-57. Jhurney Jonge scoorde twintig punten voor Willemstad. Sharif Sprockel pakte elf rebounds en gaf vijf assists. Lees meer »

PistoolCURAÇAO – De politie is gistermiddag om 13.29 uur op de hoogte gesteld van een dodelijke schietpartij in Souax. De 23-jarige Jamaicaan Stephen Joshua Kelly is daarbij om het leven gekomen. Na een ruzie trok de schutter een pistool en schoot de man dood. Lees meer »