• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

honkbal_thumbCURAÇAO – Roger Bernadina heeft zijn eerste hit voor de Philadelphia Phillies meteen over de hekken geslagen. De Curaçaoënaar maakte daarmee zijn derde homerun van het seizoen. De ploeg verloor gisteren wel met 12-7 van de Arizona Diamondbacks. Lees meer »

DAECURAÇAO – DAE onderhandelt met de Curacaose autoriteiten over het opschorten van het vliegverbod. Dat zegt Farley Poese, countrymanager van DAE, in gesprek met de Ware Tijd. “Als aan ons de gelegenheid geboden wordt, maken we er werk van om het vertrouwen van de gemeenschap in ons terug te winnen”, aldus Poese. Lees meer »

Een week op CuraçaoCURAÇAO – Versgeperst.com plaatst iedere week een overzicht van wat er deze week op het eiland gebeurde. Kijk mee naar een week vol nieuws, cultuur en het dagelijks leven op Curaçao. Lees meer »

SchoolboekenCURAÇAO – ‘Build your thoughts, build your business’ is het motto van de Business Booklub. Het is de bedoeling om ondernemers te stimuleren om meer uit zichzelf te halen. Daarmee verbetert hun bedrijfsvoering ook, betoogt het business coachingbedrijf. Lees meer »

FietsenCURAÇAO – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag twee fietsendieven aangehouden. In de Kaminda Amado Römer stuitte de politie op een auto met achterin een jongen die een fiets vasthield. Agenten hielden de auto daarop aan. Lees meer »

verskortje1CURAÇAO – In de wijk Kwartje zijn vrijdagavond drie inbrekers weggejaagd door attente buren. De drie droegen capuchons en bevonden zich in de tuin, toen de buren hen opmerkten en begonnen te schreeuwen. Een verdachte schoot nog op de bewoners tijdens de vlucht, hij raakte een slaapkamerraam. Niemand raakte gewond.