• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

PolitieCURAÇAO – Op de Brionweg in Otrobanda is gisteren rond 21.40 uur een man opgepakt. Dat meldt de politie. De 27-jarige C.M.A.P. is opgepakt vanwege mishandeling en poging tot doodslag eerder deze maand. Een oudere man raakte daarbij ernstig gewond. Lees meer »

Earl BalbordaEen officiële plechtigheid maakte Earl Balborda ervan: de verwijdering van het eerste verkeerskussen. Dat meldt Radio Hoyer 2. Vanochtend heeft de minister van Verkeer het eerste verkeerskussen van de Commandeursweg verwijderd. De pers was opgeroepen om verslag te komen doen van de verwijdering van verkeerskussen. Lees meer »

The CinemasCURAÇAO – Versgeperst.com geeft wekelijks een update van de nieuwste film die draait in The Movies of The Cinemas. Deze week in The Cinemas: The Butler. Forest Whitaker speelt de hoofdrol als kamerheer van acht verschillende Amerikaanse presidenten in het Witte Huis. Lees meer »

Afschaffing slavernijCURAÇAO – Op de UNA wordt vanavond de film ‘Motherland – A Genetic Journey’ vertoond in de aula, gevolgd door een paneldiscussie. In deze BBC-documentaire gaan drie mensen van Afro-Caribische afkomst op zoek naar hun Afrikaanse roots. Het is een zoektocht op basis van DNA-matching. Lees meer »

Cursus geologie van CuraçaoCURAÇAO – Curassavica N.V. organiseert in septemer de cursus paleontologie. Het is een vervolg op de cursus Geologie van Curaçao, maar kan ook als op zichzelf staande cursus gevolgd worden. De cursus bestaat uit vier theoriesessies en twee excursies, en gaat op 29 augustus van start. Lees meer »

blue bayCURAÇAO – Blue Bay Real Estate opent dit weekend de deuren. Bezoekers kunnnen informatie opvragen over de mogelijkheden om te wonen op het resort. Het resort telt rond de 400 woningen en appartementen. De komende jaren staat er bij Blue Bay uitbreiding op stapel, evenals een upgrade van de faciliteiten. Lees meer »

bierCURAÇAO – De gegevens van de Nationale Gezondheidsenquête (NGE) staan zowel stil bij de volksgezondheid als het gebruik van genotmiddelen. De resultaten van de enquête zijn gisteren gepresenteerd. Drie procent van de volwassenen drinkt elke dag alcohol. Lees meer »

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag staat Joseph ‘Jopi’ Hart stil bij respect en wat dat inhoudt. Lees meer »

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag Henk Pasman, die een en ander heeft opgemerkt aan het Wilhelminapark en daarover een aantal vragen stelt. Lees meer »

AqualectraCURAÇAO – Aqualectra maakt bekend dat de stroomvoorziening op enkele plaatsen tijdelijk is onderbroken. Volgens het nutsbedrijf heeft dat te maken met onderhoudswerkzaamheden. De werkzaamheden duren volgens de huidige planning tot vanmiddag 15.00 uur.  Lees meer »

honkbal_thumbCURAÇAO – Honkballer Roger Bernadina heeft twee dagen na zijn ontslag bij de Washington Nationals een nieuwe club gevonden. Gisteravond maakte ‘The Shark’ zijn debuut voor de Philadelphia Phillies. Als pinch-hitter kwam Bernadina nog niet tot een honkslag in de 4-3 overwinning op de Colorado Rockies. Lees meer »

ingezondenCURAÇAO – CURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag heeft Green Force een boodschap aan de Curaçaose politici over de Isla-raffinaderij. Lees meer »