• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

RechtszaakCURACAO – Curaçao Airport Partners, CAP, zal zich houden aan het vonnis dat gisteren werd uitgesproken door de rechter in de zaak van carrentals. De autoverhuurbedrijven bedongen in een kort geding vrije toegang tot de luchthaven. Dat meldt Radio Hoyer 2. Lees meer »

DAE vleugelCURAÇAO – Passagiers die gisteravond uit Suriname met vliegmaatschappij DAE naar Curaçao zijn vertrokken en op doorreis waren, zijn gestrand. Daarna zijn ze door de luchtvaartmaatschappij aan hun lot overgelaten. Dat meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd. Lees meer »

full moon party feest 3CURAÇAO – De Full Moon Party op Curaçao is een begrip: het maandelijkse feest op het strand van Kokomo Beach is uitgegroeid tot het grootste maandelijkse dance-event in het Caribische gebied. De eerstvolgende editie is aankomende vrijdag. Dan rockt de Amsterdamse DJ Alvaro de ‘wheels of steel’. Lees meer »

Korps Politie Caribisch NederlandCURAÇAO – Een visser is vanmorgen in zee beland vlak voor de pier Chicu Mercelina op Bonaire. Dat meldt de politie van Caribisch Nederland. Twee werklieden die op de touwboten aangemeerd waren bij genoemde pier, zagen het ongeval en sprongen meteen de zee in. Zij hielpen de drenkeling naar de wal. Lees meer »

FMS thumbCURAÇAO – De Fundashon Material pa Skol (FMS) is maandag met een bezoekje vereerd door veertien kinderen van Huize St. Jozef. Het bezoek vond plaats in het kader van het maandthema ‘Back To School’. De kinderen kregen onder meer een rondleiding aangeboden. Lees meer »

honkbal_thumbCURAÇAO – De Santa Rosa Indians zijn even verlost van de laatste plaats in de AA League. De honkballers wonnen gisteravond in het Tio Daou Ballpark met 15-1 van de Groot Kwartier Stars. Marvian Ludowika, Quincy Martina en Regino Winklaar sloegen alledrie een homerun voor de Indians. Lees meer »

KorpspolitieCURAÇAO – De politie is gisteravond rond 20.30 uur bij controles gestuit op wapens, drugs en mensen zonder verblijfsvergunning. Dat meldt de politie. De actie is uitgevoerd in een restaurant aan de Schottegatweg West, gevolgd door een controle in de buurt van de Caboverdeweg en de Van Krimpenlaan. Lees meer »

HonkbalCURAÇAO – Xander Bogaerts is gisteravond voor de leeuwen gegooid in de Major League Baseball (MLB). De twintigjarige Arubaan maakte zijn debuut voor de Boston Red Sox. Bogaerts speelde op de voor hem vertrouwde positie van korte stop. De Sox wonnen met 3-2 van de San Francisco Giants. Lees meer »

AqualectraCURACAO – Door onderhoudswerkzaamheden is er in twee buurten vandaag tijdelijk geen stroom. Dat meldt nutsbedrijf Aqualectra. Het gaat om stroomonderbrekingen in de omgeving van Trai Seru en Jongbloed. Het onderhoud duurt van 08.30 tot 09.30 uur en van 14.00 tot 15.00 uur. Lees meer »

tennis_equipmentCURAÇAO – Op de tennisbanen van het Hilton Hotel is zaterdag vanaf 09.00 uur een talent search georganiseerd. Kinderen tussen de zes en negen jaar oud (zowel jongens als meisjes) die nul tenniservaring hebben in clubverband, zijn welkom. Versgeperst.com sprak erover met initiatiefnemer Lugard Williams. Lees meer »

AUC sint maartenCURAÇAO – De vorige eigenaren van de Amerikaanse Universiteit van de Cariben (AUC) hebben een overeenkomst gesloten met de belastingdienst. De deal ging over de stakingswinst toen het instituut in 2011 voor 235 miljoen dollar werd verkocht aan Devry Inc. Dat meldt Caribisch Netwerk. Lees meer »

SUBT-Hubentut FortunaCURAÇAO – Klupp verzorgt de komende zes jaar de kleding van voetbalclub SUBT uit Kintjan. Op dit moment is Klupp ook de leverancier van FC Groningen. In de verte doen de SUBT-shirts denken aan die van de Argentijnse Boca Juniors, waar onder meer Diego Maradona ooit furore maakte. Lees meer »