• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Versgeperst.com plaatst iedere week een overzicht van wat er deze week op het eiland gebeurde. Kijk mee naar een week vol nieuws, cultuur en het dagelijks leven op Curaçao. Lees meer »

Curacao Sport - BasketballCURAÇAO – Op de tweede speeldatum van KJ Hoops zijn er opvallende uitslagen genoteerd. De Seru Fortuna Brothers lieten weinig heel van de Vikings: 74-26. Hoofdrolspeler was Cesar Espinosa met 24 punten. De Spartans lieten hun tanden zien tegen de Trotters: 100-32. Raygel Kierindongo (Spartans) maakte er 23. Lees meer »

martina_CURAÇAO – De Nederlandse estafettelopers zijn op het WK in Moskou zesde geworden op de 4×100 meter. De heren liepen een tijd van 38,37 seconden. Lopers waren Churandy Martina, Brian Mariano, Liemarvin Bonevacia en Hensley Paulina. Op de Olympische spelen eindigde Nederland eerder ook als zesde. Lees meer »

VKC thumbCURAÇAO – Het VKC (Vrijwilligers Korps Curaçao) is op zoek naar nieuwe leden. In januari begint daarom een nieuwe basiscursus, waarvoor de inschrijving inmiddels geopend is. In augustus en september kunnen kandidaten zich inschrijven, om in oktober een selectie te ondergaan. Lees meer »

straatraceCURAÇAO – Het crossen en racen met auto’s en andere voertuigen op Bonaire moet legaal en veilig gebeuren. Dat meldt Caribisch Netwerk. Zolang dat niet zo is, zal het fever- en raceverbod gehandhaafd blijven. Lees meer »