• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

verskortje_sport (1)CURAÇAO – De lichtgeblesseerde Churandy Martina is in Moskou zevende geworden in de WK-finale van de 200 meter sprint. De Curaçaoënaar liep in baan 1 een tijd van 20,35 seconden. Usain Bolt bewees nog steeds de snelste te zijn met 19,66. Darren Weir (19,79) en Curtis Mitchell (20,04) behaalden de overige podiumplaatsen.

verskortje1CURAÇAO – Bij een huis aan de Grebbelinieweg heeft vannacht een drive-by shooting plaatsgevonden. Een auto reed voorbij en een schutter vuurde vanuit het voertuig kogels af op het huis. De politie trof in totaal tien hulzen aan. Niemand raakte gewond. De recherche onderzoekt de schietpartij. Het motief voor de schietpartij is onbekend.

pwcCURAÇAO – Price Waterhouse Coopers (PwC) heeft voor de vierde maal het project Back To School uitgevoerd. Doel van dit project is om minder bedeelde schoolgaande kinderen en hun ouders te steunen bij de aanschaf van schooluniformen en materialen. Lees meer »

honkbal_thumbCURAÇAO – De wedstrijden in de AA League van zondag zijn uitgesteld. Dat meldt honkbalbond Febeko. Het gaat om de wedstrijden Santa Maria Pirates-Royal Scorpions en Wildcats-Santa Rosa Indians. De reden is dat er een te groot aantal wedstrijden is voor het aantal beschikbare umpires. Lees meer »

VoetbalCURAÇAO – In de Liga MCB is Victory Boys gisteravond de baas gebleken over Hubentut Fortuna. De ploeg won in het SDK-stadion met 3-0 van de formatie uit Seru Fortuna. Al in de eerste minuut trof Randel Winklaar doel na een solo, gevolgd door Vylison Lake (56ste minuut) en Sherelton Dorothea (83ste minuut). Lees meer »

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag geeft Marnix van Thiel zijn ongezouten mening over de late levering van de schoolboeken. Lees meer »

KJ Hoops thumbCURAÇAO – Het KJ Hoops-toernooi is gisteren van start gegaan in het SDK. De Willemstad Warriors 1 deelde meteen een verrassing uit door titelverdediger Gators met 59-51 te kloppen. Jayson Persaud was met achttien punten en vier assists belangrijk in de zege van de Warriors 1. Lees meer »

mountainbikeURAÇAO – De Pedal Pushers Cycling Club (PPCC) organiseert morgen de Nature Valley Grand Prix. Mountainbikers en roadbikers beginnen om 15.00 uur bij sponsor Pietersz Import in De Savaan. Roadbikers rijden een parcours van dertien rondes, junioren eentje van tien. Lees meer »

begrafenisCURAÇAO – De nieuwe president van de Raad van Toezicht van de Oorlogsgravenstichting, voormalig minister Piet Hein Donner, is gistermiddag op bezoek geweest bij de militaire begraafplaats aan de Roodeweg in Otrobanda. Hij kreeg daar een rondleiding. Ter voorbereiding op het bezoek is de begraafplaats schoongemaakt. Lees meer »

PolitieCURAÇAO – De politiecentrale is gisteren om 07.15 uur uitgerukt na een melding van een verkeersongeluk in Veeris. Een bus was in botsing gekomen met een auto. De bestuurder van de auto, een 58-jarige vrouw, was op weg richting Marchena. Lees meer »