• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

aftrap Curacao North Sea JazzCURAÇAO – Het nieuws dat zanger Usher niet naar het Curaçao North Sea Jazz Festival zou komen, maakt organisator Gregory Elias ‘een beetje droevig’. Dat meldt Radio Hoyer 2. Voor het eerst na het bekend worden van de afzegging van Usher spreekt Elias zich erover uit. Lees meer »

The MoviesCURAÇAO -CURAÇAO – Versgeperst.com geeft wekelijks een update van de nieuwste film die draait in The Movies of The Cinemas. Deze week in The Movies: Kick-Ass 2. Hit Girl en Kick-Ass proberen een normaal leven te leiden als de tieners Mindy en Dave. Lees meer »

Charles_Eijck_1CURAÇAO – Landhuis Bloemhof organiseert dit najaar een overzichtstentoonstelling van glazenier en kunstenaar Charles Eyck (1897-1983). Het landhuis is daarom op zoek naar meer werk van hem. De Limburger reisde veel, en ook gedurende zijn verblijf op Curaçao en Bonaire (1952-1953) was hij erg productief. Lees meer »

Foto Koninklijkhuis: Johan FrisoCURAÇAO – Het dorpje Lage Vuursche bereidt zich donderdag verder voor op de uitvaart van prins Friso. De begraafplaats naast de Stulpkerk, waar de besloten ceremonie morgen plaatsvindt, wordt in orde gemaakt door medewerkers en enkele wegen zijn afgesloten. Lees meer »

honkbal_thumbCURAÇAO – In de Major League Baseball (MLB) heeft Didi Gregorius gisteren zijn waarde bewezen voor de Arizona Diamondbacks. Arizona won in veertien innings met 5-4 van de Baltimore Orioles. Gregorius sloeg daarin een double, maakte een run en was betrokken bij twee double plays. Lees meer »

nadyen-antonio-ilinaCURAÇAO – De Nederlandse politie heeft Nadyen Antonio Ilina, verdachte in de moord op Vernon P. op 3 augustus in Spijkenisse, op de opsporingslijst gezet. Dat betekent dat zijn identiteit openbaar gemaakt is. Ilina is gevaarlijk en andere opsporingsmethoden zijn tot nu toe niet effectief gebleken. Lees meer »

PolitieCURAÇAO – De politie heeft gisteravond de twintigjarige Venezolaan K.J. aangehouden op verdenking van een overval. Hij zou een vrouw in Pietermaai van haar laptop beroofd hebben. Alerte buurtbewoners renden achter hem aan waardoor de politie hem kon inrekenen. Lees meer »

Korps Politie Caribisch NederlandCURAÇAO – De politie heeft gistermorgen een huiszoeking gedaan in een huis op Westpunt. Twee broers, de negentienjarige J.R.V. en de 21-jarige J.H.V., zijn aangehouden. Ze worden ervan verdacht in april een diefstal met geweld gepleegd te hebben. De politie trof een aantal relevante voorwerpen aan. Lees meer »

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Een 45-jarige bouwvakker is gistermiddag van het dak gevallen van een bouwplaats aan de Caracasbaaiweg. Hij viel enkele meters naar beneden. De man is naar het Sehos vervoerd met een gebroken linkerarm en een gebroken enkel. Zijn situatie is stabiel. Het onderzoek wordt voortgezet.

Amerikaanse vlagCURAÇAO – Oud-leraar van de International School Steve Sudduth is in de Amerikaanse staat Texas veroordeeld tot 60 jaar cel vanwege het misbruiken en filmen van kinderen. Dat meldt de NOS. De Amerikaan had bijna 60.000 digitale foto’s en duizend filmpjes met kinderporno in bezit. De man heeft ook op Curaçao slachtoffers gemaakt. Lees meer »

verskortje1CURACAO – De bewaring van acht dagen van de 23-jarige chauffeur die onlangs betrokken was bij het ongeluk op de EEG-weg is opgeheven. Dat meldt het Openbaar Ministerie. Bij het ongeluk kwamen drie mensen om. Het Openbaar Ministerie overweegt om in beroep te gaan tegen de beslissing van de rechter-commissaris.