• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

sint joris baai 2 clean-upCURAÇAO – De Jaques Ferrandi School is in samenwerking met Stichting Uniek Curaçao aan het opruimen geslagen. Onlangs is een clean-up uitgevoerd als opwarmer voor de milieumaand september. Er zijn werkzaamheden verricht bij Playa Charomba (de voormalige plasticbaai in Ascencion), bij Playa Canoa en Groot St. Joris. Lees meer »

GolfCURAÇAO – Santiago Goiri heeft zaterdag de zesde editie van het Steve Raspoort Memorial Tournament gewonnen. Rick Adriaans werd tweede en Aldo de Luca derde. Dit jaarlijkse golftoernooi wordt georganiseerd ter nagedachtenis aan Steve Raspoort, de oprichter van het golfresort. Lees meer »

logo-2013CURAÇAO – Komend weekend vindt de zesde editie van het fundraising event ‘Goals 4 Kids’ plaats; een gezellig minisoccer toernooi waaraan jaarlijks tientallen bedrijven deelnemen. De opbrengsten gaan naar Fundashon Tuma mi Man, een kinderdagverblijf en naschoolse opvang voor kinderen. Lees meer »

fidel castroCURAÇAO – De Cubaanse ex-president Fidel Castro is dinsdag 87 jaar geworden. Hoewel Castro zijn verjaardag achter gesloten deuren vierde, ging de gelegenheid niet onopgemerkt voorbij. In de staatsmedia werd ruim aandacht besteed aan de verjaardag. Lees meer »

politielichtenCURAÇAO – Het Recherche Samenwerkingsteam (RST) heeft vandaag in zes woningen en een bedrijf  in Sint Maarten huiszoekingen verricht. De panden bevinden zich in de omgeving van Maho en Simpson Bay. Er werd gezocht naar verdovende middelen, wapens en administratie, meldt het Openbaar Ministerie. Lees meer »

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag heeft Philippe Maaskant het over inflatie en inkomen Lees meer »

HonkbalCURAÇAO – Honkbalploeg Curaçao Yankees heeft gisteravond in de AA League de eerste zege van het seizoen geboekt. In het Tio Daou Ballpark waren de Santa Rosa Indians met 4-0 de klos. De Yankees komen door de zege op gelijke hoogte met Santa Rosa op de ranglijst. Lees meer »

SchoolboekenCURAÇAO – Meerdere scholen op Curacao hebben nog steeds geen boeken. Stichting Studiefincanciering Curacao, SSC, is dit jaar voor het eerst verantwoordelijk voor de bestelling en distributie van de schoolboeken, maar legt de schuld bij de scholen zelf. Dat meldt Radio Hoyer 2. Lees meer »

friso_en_mabel_2013CURAÇAO – Prins Friso wordt vrijdag in Lage Vuursche in de gemeente Baarn begraven. De begrafenis vindt plaats in besloten kring. Dat laat de Rijksvoorlichtingsdienst vandaag weten. Na een dienst in de Stulpkerk in Lage Vuursche wordt de gisteren overleden prins begraven op de naastgelegen begraafplaats. Lees meer »

t-shirtCURAÇAO – De 46-jarige man R.G.C. is vandaag door het Gerecht veroordeeld tot een gevangenisstraf van twaalf maanden, waarvan zes maanden voorwaardelijk en een proeftijd van drie jaar. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM). De man werd op de luchthaven aangehouden met 28  cocaïne bedrenkte t-shirts. Lees meer »

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag gaat N. Peralta in op club St. Tropez. Die zou niet over vergunningen beschikken die andere horecagelegenheden wel moeten bezitten. Lees meer »

Bandabou Tigers tryout 2013 2CURAÇAO – De tryout van de honkbalacademie Bandabou Tigers heeft zaterdag geleid tot het ‘adopteren’ van 30 kinderen. Ambassadeur Diegomar Markwell, pitcher van de Koninkrijksselectie, heeft daarbij hulp gekregen uit Nederland. Op dit moment bestaat de populaire academie uit 50 kinderen uit Barber. Lees meer »