• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

pirate bay zonsondergangCURAÇAO – Versgeperst.com plaatst iedere week een overzicht van wat er deze week op het eiland gebeurde. Kijk mee naar een week vol nieuws, cultuur en het dagelijks leven op Curaçao. Lees meer »

ANP: Desi BouterseCURAÇAO – Minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans gaat vooralsnog niet in op de Surinaamse eis dat Nederland moet terugkomen op een uitspraak van oud-minister Maxime Verhagen. Die zei in 2010 dat Bouterse ook na zijn verkiezingsoverwinning alleen welkom is ‘om zijn gevangenisstraf uit te zitten’. Lees meer »

Foto Novum/AP: Nelson MandelaCURAÇAO – De toestand van Nelson Mandela is nog steeds kritiek, hoewel er wel sprake is van lichte verbetering. Dat heeft de Zuid-Afrikaanse president Jacob Zuma vandaag gezegd. Mandela ligt sinds 8 juni in het ziekenhuis, waar hij vanwege een longontsteking werd opgenomen. Lees meer »

Zr.Ms. Amsterdam CURAÇAO – Het bevoorradingsschip Zr.Ms. Amsterdam is vandaag vanuit Den Helder vertrokken naar het Caribisch gebied. Het wordt de komende vier maanden ingezet om drugstransporten te onderscheppen, de kustwacht te ondersteunen humanitaire bijstand te leveren, bijvoorbeeld als een orkaan schade heeft aangericht. Lees meer »

PolitieCURAÇAO -De politie moest vrijdagnacht uitrukken naar Gibraltar, waar een 21-jarige man gewond in het huis van zijn ouders lag. De man verklaarde tegenover de politie dat hij was beschoten bij een restaurant in Buena Vista. De man is geraakt in zijn linkerschouder- en been. Lees meer »

politielichtenCURAÇAO – Een politiepatrouille is gisteren om 21.25 uur uitgerukt naar Soto wegens een verkeersongeluk. Een automobilist reed met hoge snelheid vanaf Santa Cruz richting Soto, toen hij bij landhuis Sanikolas door een gat in de weg over de kop sloeg. De chauffeur, de 50-jarige Jeandel R. Koenraad, overleed ter plekke. Lees meer »