• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

PrinceCURAÇAO – Wegens persoonlijke omstandigheden heeft Usher zijn concert op het Curaçao North Sea Jazz Festival moeten afzeggen. Gelukkig kan de organisatie aankondigen dat niemand minder dan de legendarische Prince nu het Sam Cooke podium gaat betreden. Lees meer »

auto ongelukCURAÇAO – Bij een illegale straatrace tussen twee auto’s in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo zijn zaterdagochtend vijf doden gevallen. Een zesde slachtoffer raakte zwaargewond en verkeert in levensgevaar. Dat meldt de Surinaamse politie. Lees meer »

Jandino bij Avila - charming JudeskaCURAÇAO – De première van Jandino’s De Revue op Curaçaois een feit. De belofte van een hoop diversiteit en energie  is meer dan waargemaakt. Met de muziek en zang en de verschillende typetjes die zijn meegereisd was het niet alleen een feest van herkenning, maar ook een feest aan variatie en hilariteit. Lees meer »

OvervalCURAÇAO – Een 31-jarige man is gistermiddag mishandeld, nadat twee overvallers hem hadden ontvoerd in de bus waarin hij reed. Het slachtoffer werd door een Kia Picanto geblokkeerd op de Scharlooweg, waarna de gewapende daders uitstapten en het slachtoffer met geweld achterin in de bus gooiden. Lees meer »

OnderzoekCURAÇAO – In opdracht van de Procureur-Generaal is maandag een strategische analyse van de misdaad in Curaçao van start gegaan. Onder de noemer ‘Criminaliteitsbeeldanalyse 2013’, gaan onderzoekers van het bureau Faber de komende vijf maanden in kaart brengen hoe het gesteld is met  verschillende soorten delicten en de openbare orde. Lees meer »

huisartsCURAÇAO – Een volgens de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) onvindbare chirurg die geen complexe vaatoperaties meer mag uitvoeren, heeft vanaf 13 mei bij een klein ziekenhuis op Sint Maarten gewerkt. Chirurg Robert Muller werkt nu in Frankrijk, meldt het Dagblad van het Noorden vandaag. Lees meer »