• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Rondleiding CAPCURAÇAO – Curacao Airport Partners (CAP) staat sterk in haar strijd tegen autoverhuurbedrijven die illegaal op het vliegveld opereren. Dat zegt CEO Ralph Blanchard tegenover Radio Hoyer 2. Al enige tijd strijdt CAP met autoverhuurbedrijven die niet op het vliegveld zijn gevestigd. Lees meer »

HonkbalCURAÇAO – In de AA League zijn de Curaçao Yankees gisteravond in het Tio Daou Ballpark kansloos onderuit gegaan tegen de Santa Maria Pirates: 11-1. Johannes Gregorius en Roderick Eustatius tekenden beiden voor een homerun namens Santa Maria. Ook sloegen ze respectievelijk drie en twee runs binnen. Lees meer »

geniale anarchie izaline calisterCURAÇAO – In het WTC vond gisteravond de voorstelling Geniale Anarchie plaats. Het stuk is gebaseerd op de verzameling columns van de Curaçaose schrijver Boeli van Leeuwen. In het boek schetst Van Leeuwen een dwarsdoorsnede van de Curaçaose samenleving. Lees meer »

DSC_2193CURACAO – Zondagochtend 4 augustus. In alle vroegte worden drie leden van de RoadRunners Club Curaçao abrupt van het leven beroofd. Gisteravond werd er een stille tocht gehouden en Caribisch Netwerk liep mee. Lees meer »

honkbal_thumbCURACAO – De wedstrijden in de Liga 50 worden morgen gespeeld. Dat meldt de league zelf. Enkele daarvan zijn eerder afgelast vanwege regenval. De vier wedstrijden worden afgewerkt in het Cirilo Chirino Balpark in Trai Seru. Lees meer »

honkbalCURAÇAO – Honkballer Kalian Sams is gestrikt voor het minor leagueteam van de Texas Rangers. Dat meldt honkbalsite.nl. De outfielder met Curaçaose roots is drie weken geleden nog ontslagen door de San Diego Padres. Na een kort verblijf in de onafhankelijke league is hij weer terug in de minor league. Lees meer »

PolitieCURAÇAO – De verkeerspolitie onderzoekt een zogeheten ‘hit and run’ van gisteravond op de Caracasbaaiweg. Een fietser is rond 19.30 uur aangereden door een voertuig, en daarna is het voertuig doorgereden. Aan Versgeperst.com meldt politiewoordvoerder Reginald Huggins dat de man op de intensive care ligt. Lees meer »

zonCURAÇAO – Het Zonnetje van Curaçao is gisteren uitgereikt aan Timo Brouwer, omdat hij zich inzet voor een schoner en mooier Curaçao. Timo heeft met zijn bedrijf Green Force ervoor gezorgd dat ons eiland haar eerste recyclingcentrum heeft is. Ook draagt Timo bij aan bewustwording over de invloed van afval op de natuur. Lees meer »

geldCURAÇAO – Amerikaanse hedgefondsen laten hun administratie het liefst doen door Citco (Curaçao International Trust Company). Voor de vijfde keer op rij komt Citco als grootste uit de bus in een onderzoek van Absolute Return, een bureau dat statistieken van hedgefondsen verzamelt, meldt de Telegraaf. Lees meer »

VenezuelaCURAÇAO – Nederland heeft volgens Venezuela bommendragende Amerikaanse drones klaarstaan op Curaçao en Aruba. Dat meldt De Telegraaf. De drones kunnen ingezet worden om de Zuid-Amerikaanse oliestaat aan te vallen. Het Amerikaans consulaat ontkent drones gestationeerd te hebben op de eilanden. Lees meer »

drugsCURAÇAO – Het gebied in Colombia waar cocaplanten worden verbouwd is vorig jaar met 25 procent gekrompen. Dat heeft het VN-agentschap voor Drugs en Misdaad gisteren bekendgemaakt. Het is de grootste daling sinds de VN de cocateelt in 2001 begon bij te houden. Lees meer »

politielichtenCURAÇAO – Een arrestatieteam heeft dinsdagavond op de Baarlopoort in Rotterdam een 28-jarige man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een straatroof met dodelijke afloop in februari op Curaçao. Dat meldt de Rotterdamse politie. Lees meer »