• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

MuslimgemeenteCURAÇAO – Moslims vieren vandaag het Id-al-Fitr, het einde van de vastenmaand ramadan. Dit religieuze feest werd vandaag ook op Curaçao gevierd na een gebed in de moskee te Otrobanda. Statenlid en politieke voorman van Partido PAIS was er ook bij. Lees meer »

NatuurwandelingCURAÇAO – Goed nieuws voor sportieve natuurliefhebbers. De Curaçao Footprint Foundation organiseert zaterdagochtend een wandeling door de natuur vlakbij Jan Thiel. Via het oude koraalrifstrand en een smal kustpad gaat de wandeling via een slingerend mondipad richting de zoutpannen. Lees meer »

The CinemasCURAÇAO- De Pixar-studio presenteert na Toy Story en Cars nu een nieuw animatieaventuur: Planes. Het vliegtuigje Dusty Crophopper belandt onverwachts in een “air race”, ondanks dat hij last heeft van hoogtevrees en eigenlijk te klein gebouwd is voor zo’n gevaarlijke race. Lees meer »

club privateLekker grooven op de beste soulvolle deephouse en techhouse, een relaxte variant van house. Dit weekend kan het in Club Private in Salina. Daar staat zaterdagavond Marksmellow gepland. Een sexy dancefeestje voor mensen die van een classy avondje met goede dancemuziek houden. Lees meer »

privacyCURAÇAO – PAIS voorman, Alex Rosaria, maakt zich grote zorgen dat de inwerkingtreding van de Landsverordening bescherming persoonsgegevens nog steeds op zich laat wachten. Het PAIS Statenlid heeft al vragen aan minister Etienne van der Horst (Bestuur) over dit onderwerp gesteld, maar nog geen reactie ontvangen. Lees meer »

BankenwereldCURAÇAO – ORCO Bank heeft een overeenkomst gesloten met ABN AMRO om de volledige leningenportefeuille en bijbehorende zekerheden van Mees Pierson Curaçao integraal over te nemen. De totale waarde van de leningenportefeuille bedraagt ongeveer 45 miljoen USD. Lees meer »

Aerolineas Estelar thumbCURAÇAO – Aerolineas Estelar gaat tweemaal per week lijnvluchten tussen de luchthavens van Caracas en Willemstad verzorgen. Dat meldt Curaçao Airport Partners (CAP) in een persbericht. Het gaat om vluchten op vrijdagochtend en zondagavond. Lees meer »

thumb theaterCURAÇAO – Vanaf dit nieuwe schooljaar brengt Teatro KadaKen haar nieuwe productie De Ballade van Pluisje naar de middelbare scholen voor middelbaar onderwijs. Het stuk van Albert Schoobaar is een klassenvoorstelling met educatieve inslag. Lees meer »

Francesco CoralloCURAÇAO – Francesco Corallo heeft zich zondag gemeld bij de Italiaanse autoriteiten, meldt Caribisch Netwerk. De eigenaar van het gokimperium BPlus Giocolegale en het Atlantis Casino in Sint Maarten, hield zich schuil in de Dominicaanse Republiek sinds hij op de opsporingslijst van Interpol is geplaatst. Lees meer »

honkbal_thumbCURAÇAO – Didi Gregorius is gisteren in bloedvorm gebleken. De korte stop van de Arizona Diamondbacks verzorgde in totaal zes maal een dubbelspel. Daarnaast bracht hij de winnende 9-8 op het scorebord, wat tevens de eindstand was tegen de Tampa Bay Rays. Lees meer »

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag gaat Henk Pasman in op de verkeersveiligheid op het eiland. Lees meer »

gasfornuisCURAÇAO – Een 70-jarige man heeft gisteren in zijn huis aan de Kaya Rincon op Bonaire ernstige brandwonden opgelopen, na een gasexplosie in de keuken. Bij aankomst van de politie bleek dat de brandweer al bezig was de brand te blussen. De man had ernstige brandwonden aan hoofd, armen, schouder en rug. Lees meer »