• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

honkbalCURAÇAO – Honkbalacademie Bandabou Tigers nodigt alle kinderen uit Tera Korá uit voor een try-out. Het evenement is bedoeld voor iedereen die tussen de acht en twaalf jaar is en wil honkballen. Zaterdag om 09.00 uur begint de try-out op het voetbalveld van Tera Korá. Opgeven kan telefonisch via Raima Rosalia op nummer 5105042. Lees meer »

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag geeft een omwonende van Bring Baya Back aan dat de party-avond niet voor iedereen feest was – en de tijd erna ook niet. Lees meer »

Vers KortjeCURAÇAO – De 43-jarige vrouw M.A.B., die zaterdag werd gearresteerd in verband met de moord op Pueblo Soberano-leider Helmin Wiels, blijft acht dagen langer vastzitten. Dat heeft de officier van Justitie vandaag besloten, meldt het Openbaar Ministerie.

ivar asjesCURAÇAO – Premier Ivar Asjes is helemaal klaar met het bestuur van Fundashon Sedreko. In een brief aan het bestuur heeft hij afgelopen maand het vertrouwen in het Sedreko-bestuur opgezged, zo laat Asjes weten. Reden is het uitblijven van vereiste documentatie. Lees meer »

RechterCURACAO – Het voorarrest van de 23-jarige N.d.S.d.S is vandaag door de rechter-commissaris verlengd met acht dagen. Dat meldt het Openbaar Ministerie. De man reed zondagochtend drie mensen dood bij de EEG-weg en is na ongeluk gevlucht. Kort daarna is de man gearresteerd. Lees meer »

afval-vuil-300x225CURAÇAO – Servisio pa Kòntròl i Siguridat (SKS) of de milieupolitie kan sinds 10 oktober 2010 geen boetes meer opleggen voor het dumpen van afval in de mondi of waar dan ook op het eiland. De wet is niet overgeheveld toen Curaçao een land werd. Dat meldt Caribisch Netwerk. Lees meer »

honkbal_thumbCURAÇAO – In de AA League zijn de Santa Rosa Indians tot hun eerste overwinning van het seizoen gekomen. In het Tio Daou Ballpark versloeg het team gisteravond de Groot Kwartier Stars met 7-6. Derrick Fransisca sloeg een homerun namens Santa Rosa. Ramses Jamanica werd de winnende pitcher ten koste van Enty Lourens. Lees meer »

aqualectraCURAÇAO – Door onderhoudswerkzaamheden is op een aantal locaties en tijdstippen de stroomvoorziening vandaag tijdelijk onderbroken. Dat meldt nutsbedrijf Aqualectra. Het bedrijf zegt er alles aan te doen om de werkzaamheden binnen de gestelde tijd uit te voeren. Hieronder volgt een overzicht. Lees meer »

Woning verkoopCURAÇAO – Namens de Rotary Club Willemstad (RCW) is door voorzitter Focco Lunsingh Scheurleer de sleutel van een opgeknapt huis aan de jonge bewoners. Dat meldt de organisatie vandaag. Het huis moet een fijne en veilige woonomgeving bieden aan een negentienjarige moeder en haar dochtertje van drie. Lees meer »

zak met geldCURAÇAO – De Vereniging Bedrijfsleven Curaçao (VBC) en vertegenwoordigers van de huidige coalitiepartijen zijn gistermiddag tot overeenstemming gekomen, waarbij een convenant is ondertekend. Onderwerp van gesprek was de financiële en sociaal-economische situatie van het eiland. Lees meer »

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag deelt Joseph ‘Jopi’ Hart zijn visie, namelijk: ‘ dienstverlening is de basis voor ons voortbestaan’. Lees meer »

Vers KortjeCURAÇAO – De dertienjarige Marlennys Diaenne Franken is weer terecht. Dat meldt de politie op Aruba. Het meisje was zaterdag rond 20.30 uur voor het laatst gezien op Palm Beach Plaza en was daarna niet meer thuis gekomen.