• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

TheaterCURAÇAO – Stichting Julius Leeft! komt naar Curacao. Regisseur en initiatiefnemer John Leerdam brengt de komende dagen samen met acteurs, zangers en dansers de voorstellingen ‘Hoe duur was de suiker?’ en ‘Geniale Anarchie’. Radio Hoyer 2 sprak met Cynthia McLeod. Lees meer »

image-1CURAÇAO – “Als er puin wordt gedumpt om bijvoorbeeld een gat te dichten, mag dit”, vertelt plaatsvervangend directeur van Servisio pa Kòntròl i Siguridat (SKS) José Anteshijm aan Caribisch Netwerk. “Iemand krijgt dan ontheffing en geen boete.” Lees meer »

Foto Rijksdienst: Politie BonaireCURAÇAO – De Koninklijke Marechaussee heeft samen met het Korps Politie Caribisch Nederland donderdag drie mannen op Bonaire aangehouden. De mannen van 42, 53 en 39 jaar zijn aangehouden voor overtreding van de Wet Toelating/Uitzetting BES, doodsbedreigingen en het niet voldoen aan de identiteitsplicht. Lees meer »

pinochet_plaza_plazaperu_1448201_hSANTIAGO – Een onderzoek naar zelfverrijking door wijlen de Chileense generaal Augusto Pinochet is na negen jaar door een Chileense rechter afgesloten. Er zijn geen aanklachten ingediend tegen de familie van de ex-dictator. Tegen de beslissing kan beroep worden aangetekend. Lees meer »

schaken Sherman Maduro vs RomarioCURAÇAO – De Surinaamse kampioen Romario Sanches heeft het Curaçao Chess Festival op zijn naam geschreven. Hij behaalde 6,0 punten in zeven wedstrijden. Sherman Maduro werd tweede met 5,5 en Jimmy Izijk eindigde als derde met 5,0. Bij de jeugd deden de Arubanen van zich spreken door alle drie de prijzen te veroveren. Lees meer »

vuurwapenCURAÇAO – Na een schietpartij in Rotterdam gistermiddag is een 35-jarige Curaçaoënaar bezweken aan zijn verwondigen. Bij een schietpartij in Spijkenisse de avond ervoor, is een 40-jarige Curaçaoënaar om het leven gekomen. Dat meldt de politie. Lees meer »

HonkbalCURAÇAO – Andrelton Simmons heeft gisteravond voor de tiende keer op rij gewonnen met de Atlanta Braves. In Philadelphia versloegen ze de Phillies met 4-1. De Curaçaoënaar kwam niet tot een honkslag, maar was wel betrokken bij een dubbelspel. Lees meer »

Vers KortjeCURAÇAO – In het Tio Daou Ballpark zijn dit weekende drie wedstrijden afgewerkt in de AA League. Titelverdediger Royal Scorpions won in elf innings met 6-5 van de Santa Maria Pirates. Op zondag wonnen de Wild Cats met 9-4 van de Santa Rosa Indians, en de Groot Kwartier Stars met 6-2 van de Curaçao Yankees.

Presidente di Camara de Comercio Colombo Centro Americano y Caribe ku direktiva di ADECK i Clifton WalleCURAÇAO – Ondernemersorganisatie Adeck heeft de voorzitter van de Kamer van Koophandel van Colombia, Centraal-Amerika en de Cariben ontmoet, Camilo Acevedo Rojas. Dat meldt de organisatie vandaag. Momenteel is Adeck bezig om een handelsmissie naar Colombia voor te bereiden.  Lees meer »

afsluiting-sint-joris-300x225CURAÇAO – “De tweede editie van het Endless Summer Sports Festival vindt waarschijnlijk weer op dezelfde date plaats volgend jaar”, vertelt Martijn Mouthaan van de organisatie tegenover Caribisch Netwerk. “We willen het festival gaan uitbreiden zodat het internationaal aanzien krijgt en Curaçao op de kaart zet.” Lees meer »