• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CuraçaoCURAÇAO – Versgeperst.com plaatst iedere week een overzicht van wat er deze week op het eiland gebeurde. Kijk mee naar een week vol nieuws, cultuur en het dagelijks leven op Curaçao. Lees meer »

PolitieCURAÇAO – De politie heeft de identiteit van de dodelijke slachtoffers van het verkeersongeval van vanmorgen bekendgemaakt. Het gaat om de 32-jarige Kristen Naomi de Jesus Leyba, de 58-jarige Monique Yvonne Francisca Meerwijk en de 67-jarige Elton Marcus Montesant. Lees meer »

PolitieCURAÇAO – Drie mensen zijn vanmorgen rond 08.00 uur overleden bij een verkeersongeluk. Een 23-jarige bestuurder reed op de EEG-weg richting de rotonde drie mensen aan, zo meldt Reginald Huggins, woordvoerder van de politie, tegenover Versgeperst.com. Om vooralsnog onbekende reden week hij af naar rechts. Lees meer »

HonkbalCURAÇAO – In de Major League Baseball (MLB) heeft Kenley Jansen gisteravond zijn zestiende save van het seizoen geboekt. De Curaçaose closer van de Los Angeles Dodgers gooide in de negende inning drie man op rij uit, waarvan twee met een strikeout. Los Angeles won met 3-0 in Chicago van de Cubs.  Lees meer »

verskortje1CURAÇAO – De politie van Barber is gistermorgen om 11.17 uur naar een huis in Rio Magdalena gegaan na een melding van blikseminslag. Die heeft de antenne van het huis getroffen, en is door het glas van het raam richting de vloer gegaan. De bewoonster is met de schrik vrijgekomen. Ze is bijgestaan door de brandweer en Slachtofferhulp.

 

AfvalCURAÇAO – In de omgeving van de St. Jorisbaai wordt regelmatig afval gedumpt. Een lezer stuurde ons de onderstaande foto, die gistermiddag rond 15.00 uur is genomen bij het vervallen huisje naast de ingang. ‘Ook officiële instanties doen blijkbaar mee met het dumpen van vuil’, meldde de afzender. Lees meer »

TwitterCURAÇAO – Twitter gaat bullebakken en vuilspuiters op het microblognetwerk aanpakken. De gedragsregels voor Twitteraars zijn aangescherpt en met ingang van volgende maand beschikt iedere gebruiker over een meldknop. Dat heeft directeur Tony Wang van het filiaal in Groot-Brittannië bekendgemaakt. Lees meer »

PolitieCURAÇAO – In het onderzoek naar de moord op parlementariër Helmin Wiels heeft de politie gisteren omstreeks 15.45 uur de 43-jarige vrouw M.A.B. aangehouden. Hierna zijn ‘s avonds door de politie twee huiszoekingen verricht in respectievelijk Kaya Sagrado en Parera. Lees meer »