• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag heeft Philippe Maaskant een ‘gedurfd’ idee voor de toekomst van Klein Curaçao. Lees meer »

afvalCURAÇAO – Fundashon Kòrsou Limpi Bunita (FKLB) is in Monte Verde een ‘mini-landfill’ te lijf gegaan. Volgens de FKLB is het niet de eerste keer dat het op genoemde plek uit de hand dreigde te lopen. Met behulp van Selikor is in drie dagen liefst twintigduizend kilo troep verwijderd. Lees meer »

Cabana Beach FestivalCURAÇAO – Het Cabana Beach Festival gaat een hoop zand doen opwaaien. Morgen kunnen vanaf 13.00 de voetjes van de vloer op deep- en latin houseklanken. Tussen 18.00 en 19.00 uur volgt een happy hour. Uit Nederland rockt DJ, MC en vocalist Mitch Crown de wheels of steel. Lees meer »

politielichtenCURAÇAO – De politiecentrale is gisteren om 18.32 uur uitgerukt na een melding over een vechtpartij. In een huis in Seru Lora is een 35-jarige vrouw flink toegetakeld. Ze bloedde dan ook flink en is met de ambulance overgebracht naar het Sehos. De 26-jarige D.F.J.D. is opgepakt op verdenking van mishandeling. Lees meer »

drugsCURAÇAO – Vijf arrestatieteams zijn in Nederland binnengevallen in circa twintig panden. Dat meldt Het Parool. Achttien mensen zijn opgepakt, waaronder vermeende leden van No Limit Soldiers (NLS). Deze bende wordt verdacht van de moord op Helmin Wiels. Lees meer »

pistoolCURAÇAO – De politie is gisteren om 16.41 uur in actie gekomen bij een ruzie in de Kaya Malwa. De eigenaar van het huis verklaarde ter plekke dat twee mannen het met elkaar aan de stok hadden gekregen. Een 28-jarige man bedreigde hierbij een 26-jarige man met een pistool. Niemand raakte gewond. Lees meer »

Ben WhitemanCURAÇAO – Er komen voorlopig geen extra vaatchirurgen op Curaçao. Dat verklaart minister Ben Whiteman van Gezondheid, Natuur en Milieu tegenover Radio Hoyer 2. Het is een zaak van het Sint Elisabeth Hospitaal en niet van het ministerie, zegt Whiteman. Lees meer »