• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Earl BalbordaCURAÇAO – Luchtvaartmaatschappij DAE krijgt geen lening van 5 miljoen gulden van de overheid. Dat meldt Radio Hoyer 2. De financiële situatie van DAE werd de afgelopen weken steeds nijpender en daarom deed DAE een verzoek bij Curaçao Airport Holding voor een lening van vijf miljoen gulden. Lees meer »

krav-magaCURAÇAO – Veiligheid is niet vanzelfsprekend. Sommigen gaan daarom op judo, schaffen een alarminstallatie aan of sluiten een goede verzekering af om gevaar te verminderen. Anderen wapenen zich door krav-maga. Versgeperst.com sprak met instructeur Daniel Yung over krav-maga, en liet zich afbeulen door een training van hem. Lees meer »

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag deelt Andres Casimiri van Fundashon GreenTown zijn brief, over de het aankomende debat over raffinaderij, aan de Staten. Lees meer »

blue bayCURAÇAO – Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort neemt de exploitatie van Blue Bay Hotel & Beach in goed overleg over van WestLodge Hotels. Daarmee worden alle activiteiten binnen het resort voortaan integraal aangestuurd. De overname is de eerste stap van het Blue Bay Masterplan. Lees meer »

RechterCURAÇAO – Het Gerecht doet op 14 augustus om 08:30 uur uitspraak in de zaak van het Openbaar Ministerie (OM) tegen drie politieagenten A. d.l.C (34), E.G.S. (40) en H.J.E.A. (29). De agenten worden door het OM verdacht van foltering/zware mishandeling van twee mannen. Dat meldt het OM. Lees meer »

kruisCURAÇAO – Vrijwilligers van de USFOL (United States Forward Operating Location) heeft in 90 uur de jaarlijkse vakantiebijbelschool ondersteund. Dat meldt de organisatie. Fundashon Amigunan di Cristo verwelkomde de afgelopen maand schoolkinderen die vakantie hebben. Lees meer »

Groep DolfijntjesCURAÇAO – Als onderdeel van het vakantieplan hebben de kinderen van het kinderdagverblijf Dolfijntjes van de SGR-Groep vrijdagochtend doorgebracht in het Dolphin Suites Hotel. De groep bestond uit tien lokale kinderen met een beperking, hun ouders, drie specialisten en vier begeleiders. Lees meer »

indexCURAÇAO – Sonny Rollins kan wegens ziekte niet naar Curaçao North Sea Jazz kan komen. In plaats van Sonny Rollins zal nu een andere heel grote jazz legende optreden: Herbie Hancock. Pianist en componist Herbie Hancock geldt als een van de belangrijke namen in de hedendaagse jazz. Lees meer »

Curacao Sport - Kenley Jansen - Los Angeles DodgersCURAÇAO – Los Angeles Dodgers-pitcher Kenley Jansen kreeg gisteravond een winstpartij op zijn naam. Zijn team won thuis met 3-2 van de New York Yankees. De closer gooide in de negende inning drie slagmensen op rij uit, terwijl de Dodgers in de gelijkmakende slagbeurt wel toesloegen. Lees meer »

ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje, soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Vandaag gaat Philippe Maaskant in op Statenleden die ‘zetelroof’ plegen. Dat kan voorkomen worden, vindt hij. Lees meer »

Curacaose vlagCURAÇAO – In de eerste helft van 2013 zijn er 362 vreemdelingen uitgezet. Dat blijkt uit de criminaliteitscijfers over de eerste twee kwartalen van dit jaar. In de meeste gevallen betrof het vreemdelingen uit de regio die richting thuisland uitgewezen zijn. Jamaica is koploper met 135 uitzettingen. Lees meer »

SnowdenCURAÇAO – De vader van klokkenluider Edward Snowden is de Russische president Vladimir Poetin en diens regering dankbaar. Gisteren lieten de Russen weten dat zij Snowden niet aan de Verenigde Staten uitleveren. Op de Russische televisie zei Lon Snowden vandaag dat Poetin ‘moed’ heeft getoond. Lees meer »