• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

In mijn column van vorige week heb ik enkele tips gegeven om kerst als een meester te vieren. Over een paar dagen is het oud & nieuw, dus ik weet al wat eraan komt. Jij: “Dave, die kersttips waren fantastisch. Maar vertel, hoe kan ik het nieuwjaar ook als een meester vieren?”

Er zijn een paar dingen die oud & nieuw erg leuk maken. Er wordt verwacht dat je zoveel mogelijk drinkt, er wordt flink gefeest, je mag met vuurwerk spelen, je hoeft de volgende dag niet te werken en je mag jezelf voor de gek houden met al die neppe ‘new year’s resolutions’.

Laten we beginnen met het drinken en feesten. Het maakt niet uit of je naar een feest gaat of het nieuwjaar thuis met familie of vrienden viert. Het belangrijkste is om hard te feesten en te drinken totdat je nieren en lever zelfmoord plegen. Think about it. Er zijn maar een paar dagen in het jaar wanneer je zoveel kan drinken zonder dat mensen raar naar je kijken. Integendeel zelfs. Men zal raar naar je kijken als je niet drinkt.

Bartender: “Wat wordt het meneer?”
Dave: “IJsthee alsjeblieft.”
Bartender: * schopt Dave in gezicht *

Wees wel voorzichtig als je het drinken gaat combineren met het afsteken van vuurwerk. Het is meestal geen goed idee om een donderbus aan te steken wanneer je je eigen naam niet kan onthouden.

Dave: * is dronken * * weet niet welke dag het is * * kan niet tot tien tellen * * steekt donderbus aan * * gooit aansteker weg * * blijft met donderbus in hand * * wordt piraat *

Nou, je hebt gefeest, je hebt gedronken en je hebt vuurwerk afgestoken. Het enige dat je nog moet doen is een neppe new year’s resolution maken. Wees niet verlegen. Maak er een heleboel. Je bent een onzeker en oppervlakkig persoon, dus je moet jezelf voor de gek houden dat je goede dingen gaat doen in het nieuwe jaar.

Dave: “Dit jaar ga ik meer sporten en gezonder eten! Ik ga ook vrijwilligerswerk doen en een coole baard laten groeien.”
Dave: * gaat één keer sporten en kapt er direct mee * * eet alleen de kropsla die in de Whopper zit * * haalt wel de tomaten uit de Whopper * * wordt 10 kilo zwaarder * * doet geen vrijwilligerswerk * * probeert baard te laten groeien * * lukt niet * * probeert het op een andere manier *

1 reactie op “Tips voor een blitse oud & nieuw”

  1. hahahahaha love the beard!