• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Laatst las ik een artikel waarin stond dat werknemers het meest productief zijn op dinsdag. Dit werd bewezen door onderzoek dat in 1997, 1998, 2002 en 2008 in de V.S. is gedaan. Werknemers verrichten weinig op maandag en moeten de volgende dag harder werken om toch wel hun deadlines te halen en afspraken na te komen.

In het artikeltje stond ook vermeld dat e-mail en vergaderingen de twee grootste boosdoeners zijn, vooral op maandagochtend. Ik denk dat vergaderingen per bedrijf variëren, maar dat e-mail een probleem is, geloof ik zeker. Ik had gisteren in mijn inbox 74 nieuwe berichten en dat maakt mij redelijk depressief. De dag is nog niet eens begonnen en ik wil mezelf al van een gebouw gooien.

Voor de rest is het wel logisch dat maandagen minder productief zijn. Mensen gaan in het weekend uit, hebben soms een kater en beginnen langzaam aan hun week. Amerikanen noemen dit ‘a case of the Mondays’. Ik heb persoonlijk al jaren last van ‘the Mondays’. 27 jaar geleden ben ik op een maandagochtend om 06.33 geboren en ik had er toen al moeite mee. Moest het nou zo vroeg? Kon het niet op een vrijdag gebeuren? Waarom mag ik nooit blij zijn?

Nou ja, gisteren werd mijn case of the Monday’s erger dankzij Lady Gaga. De vrouw (man?) had in het weekend een “jurk” van vlees aangetrokken bij de Video Music Awards. Toen ik de foto’s zag, wist ik niet of ik wilde overgeven, mijn ogen met een vork wilde bewerken of allebei. Uiteindelijk heb ik mijn ogen met een vork bewerkt. Dank je wel Gaga. Oh, en als je ooit denkt dat je ‘wild’ bent, vergeet niet dat Lady Gaga biefstukken heeft aangetrokken naar een award show. Vlees. Als een jurk. En op haar hoofd! Jouw leven is saai en simpel. YOU WILL NEVER TOP THAT!

Vandaag is het weer dinsdag dus volgens het onderzoek zou ik extra productief moeten zijn. Maar ik heb mijn twijfels. Ik voel een ‘case of the Tuesdays’ al aankomen…..


2 reacties op “Vleesjurk”

  1. hmmmmm lekker op de bbq

  2. dude you rock!!!!!!!