• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Adverteren op Versgeperst.com

In zes maanden 400.000 mensen bereiken? Dat kan!
Met bezoekers uit zowel Curaçao als Nederland is Versgeperst.com een zeer aantrekkelijke website voor u als adverteerder. Wij bereiken iedereen die interesse heeft in Curaçao, zowel op het eiland als daarbuiten. Onze multimediale aanpak en voortdurende vernieuwingen leiden tot een sterk groeiende groep van trouwe, dagelijks terugkerende bezoekers. Versgeperst.com is zeven dagen per week actueel en heeft dus ook zeven dagen per week veel bezoekers.

Totaal aantal paginaweergaves sinds de oprichting : 22.915.800
Totaal aantal unieke bezoekers sinds de oprichting :   2.207.596
Aantal paginaweergaves per maand :   700.000
Aantal unieke bezoekers per maand :        80.000
Laatst bijgewerkt: augustus 2014

Rectangles en Skyscrapers, Gif en Flash
Versgeperst.com biedt ruimte voor banners, rectangles, leaderboards en skyscrapers van diverse formaten op in het oog springende plaatsen. Of het nu een gif-bestand is met één afbeelding of een flashbestand met streaming video, door de lay-out van Versgeperst.com valt u altijd op. Ook bewaken wij het evenwicht tussen de inhoud van de website en het aantal advertenties, waardoor uw advertentie nooit tussen andere verdwijnt.

Rubrieken Nieuws, Sport en Lifestyle
Versgeperst.com maakt berichten over zeer uiteenlopende onderwerpen, in en rond Curaçao. Daardoor bereikt Versgeperst.com zeer veel bezoekers op Curaçao en in Nederland, dus ook uw doelgroep. Met een advertentie op Versgeperst.com bereikt u de nieuwszoekers, de sportliefhebbers, de cultuurliefhebbers en ook de mensen die lekker uit eten willen of een filmpje willen pakken.

Roulerende banner of vaste advertentie
Wilt u adverteren op Versgeperst.com, dan heeft u keuze tussen een roulerende banner, (large) rectangle, leaderboard of wide skyscraper of een vaste leaderboard in de heading van onze website. Deze vaste advertentie wordt exclusief voor u gereserveerd, zodat u een korte periode extra veel aandacht voor uw dienst of product kunt vragen.

Advertentieformaat kiezen
Uw advertentie verschijnt op alle pagina’s van Versgeperst.com, behalve wanneer u een full banner kiest. De full banner staat alleen nog op de homepage.

Large Rectangle
Met de Large Rectangle valt u zeker op. Het grote, bijna vierkante formaat biedt veel ruimte voor tekst, foto’s of andere afbeeldingen en uw logo. Uw ontwerper kan er alle kanten mee op. De Large Rectangle staat ook nog eens op een in het oog springende positie; onder het eerste bericht op de overzichtspagina’s van onze drie rubrieken Nieuws, Sport of Lyfestyle én direct onder alle berichten.

Rectangle
De Rectangle is wat kleiner en daarmee geschikt voor advertenties met niet zoveel tekst en bijvoorbeeld close-up foto’s of alleen uw logo. Doordat de Rectangle vrij ver bovenaan staat, aan de rechterkant , valt uw advertentie toch wel op. De Rectangle is bijvoorbeeld ook een slimme keuze als u een wat beperkter budget heeft.

Leaderboard
De Leaderboard beslaat bijna de hele breedte van de website. Dit extra brede formaat past uitstekend bij liggende afbeeldingen, panoramafoto’s of een horizontaal logo. Ook biedt dit formaat ruimte om foto’s tekst op een mooie manier te combineren. Door de grote afmeting valt deze advertentie echt op, ook al staat de leaderboard wat lager op de pagina. Onze ervaring is dat bijna al onze bezoekers tot onderaan de website scrollen.
De leaderboard is er ook als vaste advertentie in de heading van de website, uitermate geschikt om voor een kortere periode veel aandacht voor uw product of dienst te vragen.

Wide Skyscraper
Dit verticale advertentieformaat past vanzelfsprekend prima bij verticale foto’s of afbeeldingen of bij een verticaal logo. Door de prachtige hoogte van deze advertentie heeft u ook hier mogelijkheden genoeg om tekst en afbeeldingen te combineren.

Full Banner
De full banner is het langst bestaande advertentieformaat en wordt tegenwoordig niet meer zoveel gebruikt. Op Versgeperst.com staat de full banner alleen nog op de homepage onder het eerste bericht.

Tarieven
In onderstaande tabel vindt u de tarieven per type advertentie. Bij elke drie maanden krijgt u de vierde maand gratis. Alle prijzen zijn in Naf.

Type Pixelsformaat Bestandsformaat Maandprijs  Weekprijs 
Rectangle 180×150 Max. 30kB 125 35
Full Banner 468×60 Max. 30kB 155 45
Wide Skyscraper 160×600 Max. 50kB 200 60
Leaderboard 728×90 Max. 40kB 225 65
Large Rectangle 336×280 Max. 50kB 250 70
Leaderboard
in de heading
728×90 Max. 40kB 275 75

 

Specificaties voor het aanleveren van advertentiemateriaal
Uw advertentiemateriaal kunt u mailen aan advertentie@versgeperst.com. Wanneer u nog geen advertentie heeft, kunnen wij er een voor u maken.

 • Bestanden kunnen als .gif, .jpg of als .swf worden aangeleverd.
 • De gif- en jpg-bestanden dienen te worden vergezeld van de url van de landingspage.
 • De swf-bestanden moeten voorzien zijn van een clicktag en de url van de landingspage. Let erop dat de clicktag een nieuw window opent. U dient tevens een gif-bestand als backup mee te sturen, deze krijgt dezelfde url voor de landingspage.
 • Geluid in de advertenties is toegestaan, maar uitsluitend via een geluidsknop waarmee het geluid door de bezoeker geactiveerd moet worden en vervolgens ook weer kan worden gedeactiveerd.
 • Wanneer u uw banner niet laat hosten op onze website, moet deze voorzien zijn van een click macro, zodat Versgeperst.com altijd zelf het aantal clicks kan bijhouden.

Wilt u adverteren?
Mailt u dan de volgende informatie naar advertentie@versgeperst.com.

 • uw advertentie (.gif, .jpg of als .swf )
 • de url waar de advertentie naar moet verwijzen
 • hoe lang u wilt adverteren
 • per wanneer de advertentie moet starten
 • de factuurinformatie (bedrijfsnaam, contactpersoon, e-mailadres)

Meer informatie?
Mail naar advertentie@versgeperst.com.

Op alle diensten, offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.