Versgeperst.com Versgeperst verkeersdode NIEUWS caribisch Aruba aruba vlagCURAÇAO – De politie van Aruba heeft de identiteit vrijgegeven van de man die gisteren om leven kwam bij een verkeersongeluk. Het gaat om Carlos Martinus Lacle, geboren op 5 november 1952. Het ongeluk vond plaats aan de L.G.Smith Boulevard. Lacle is om 12.10 uur officieel dood verklaard. Lees meer »

Versgeperst.com vloertegels Versgeperst NIEUWS diefstal de Savaan Curaçao KorpspolitieCURAÇAO – De 44-jarige M.E.B. is gisteren rond 18.30 uur gearresteerd voor het stelen van vloertegels. B. had een hangslot van een zaak geforceerd in Siberi, waarna hij een grote hoeveelheid tegels in zijn pick-up laadde. Het voertuig werd later aangetroffen bij een woning in de Savaan. Lees meer »

Versgeperst.com Versgeperst Noord Zapateer NIEUWS Curaçao auto uitgebrand Brand 127x85CURAÇAO – In Noord Zapateer is zondagnacht omstreeks 02.40 uur een auto volledig uitgebrand. De pick-up stond geparkeerd in de tuin van een woning. De brandweer wist het vuur te doven. Het voertuig was echter niet meer te redden. Lees meer »

Versgeperst.com Versgeperst NIEUWS INGEZONDEN Curaçao ingezondenCURAÇAO – Spraakmakend nieuws, knallend evenement of sportief hoogstandje? Soms wil je als lezer zelf in de pen klimmen. Bij Versgeperst.com zijn ingezonden brieven welkom. Volgens Joseph Hart zouden visie, prioriteit, planning en uitvoering onafscheidelijk moeten zijn om het aantal schoolverlaters aan te pakken. Lees meer »

Versgeperst.com Versgeperst Theo Heyliger Sint maarten NIEUWS ministersploeg formateur Curaçao caribisch Theo HeyligerCURAÇAO – Formateur Theo Heyliger heeft er gisteren vanaf gezien om zijn ministersploeg aan gouverneur Eugène Holiday te presenteren. Dit vanwege de perikelen rond de aanwijzing die de Rijksministerraad op vrijdag aan de gouverneur gaf. Dat meldt Caribisch Netwerk. Lees meer »

Versgeperst.com Versgeperst tempoe doeloe restaurant NIEUWS Failliet Curaçao gesloten sluitenCURAÇAO – Het Indonesisch restaurant Tempo Doeloe sluit zijn deuren. De tent is failliet verklaard. Dat meldt de curator in een persbericht. De oorzaak ligt volgens de ondernemers bij de veranderde markt en het economisch klimaat. Daarnaast zou het toenemende aantal restaurants een rol hebben gespeeld bij het faillissement. Lees meer »

Versgeperst.com Versgeperst Venenu poison NIEUWS hato liquidatie Curaçao adrian Santhony Martha aanhouding martha1CURAÇAO – Adrian Santhony Martha (24) alias ‘Venenu’ of ‘Poison’ is vannacht aangehouden. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) zojuist gemeld. Martha werd ingerekend in een woning in Brievengat. Hij werd sinds begin deze maand gezocht in verband met de dubbele moord op Hato op 15 juli. Lees meer »

Versgeperst.com Versgeperst Stroomonderbreking NIEUWS Curaçao Aqualectra Aqualectra2CURAÇAO – Nutsbedrijf Aqualectra heeft zojuist gemeld dat er ook vandaag een stroomonderbreking plaatsvindt. Er worden deze week namelijk onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Het gaat om de wijken Julianadorp, Curasol Blue Bay en Pasenshi/Santa Rosa. Lees meer »

Versgeperst.com Versgeperst Steenmijnweg Schietpartij NIEUWS kaminda taki doodslag Curaçao pistoolkeCURAÇAO – De 56-jarig E.M. is gisteren gearresteerd. Een discussie tussen M. en B. liep zodanig uit de hand dat M. een vuurwapen trok. De twintigjarige B. liep op dat moment richting de politie die net aan kwam lopen richting het huis. M. achtervolgde hem maar sloeg op de vlucht toen hij de agenten zag. Lees meer »

Versgeperst.com vluchten schrappen Versgeperst storm NIEUWS Nederland klm Curaçao KLMCURAÇAO – De KLM heeft een aantal vluchten geannuleerd vanwege de mogelijke herfststorm in Nederland. Om hoeveel vluchten het gaat en om welke bestemmingen kon zij niet zeggen. De luchtvaartmaatschappij wil ruimte creëren in het vluchtschema in verband met mogelijke hinder van het weer. Lees meer »

Versgeperst.com Versgeperst Noord Roozendal NIEUWS Curaçao auto ongeluk AutoongelukCURAÇAO – In Noord Roosendaal is zondagnacht rond 00.42 uur een 39-jarige man aangereden. Mensen in de omgeving hoorden een harde knal en kwamen een kijkje nemen. Aldaar zagen ze de man op straat liggen met een snijwond aan zijn voorhoofd. De automobilist is na het ongeluk echter doorgereden. Lees meer »

Versgeperst.com Versgeperst NIEUWS fraude Curaçao bank arrestatie verskortje1CURAÇAO – De 28-jarige N.I.C.N.V. is vanochtend gearresteerd in een woning aan de Seru Fortunaweg. V. zou zich schuldig hebben gemaakt aan fraude. De politie was al enige tijd bezig met het onderzoeken van een fraudezaak die tussen 2009 en 2011 plaatsvond bij een bank.