Versgeperst.com Versgeperst veiligheid politie NIEUWS Nelson Navarro liquidatie Hato Curaçao Nelson Navarro thumbCURAÇAO – Minister van Justitie Nelson Navarro zoekt de schuld van toenemende criminaliteit niet bij zich zelf. Dat zei hij vanmiddag tijdens een persconferentie in samenwerking met het Openbaar Ministerie en het Korps Politie Curacao. Daarin werd aangekondigd dat ‘het’ genoeg is: Ta basta awor. Lees meer »

Versgeperst.com Versgeperst transport smokkel NIEUWS marine drugs Curaçao caribisch MarihuanaCURAÇAO – De Koninklijke Marine en de Amerikaanse Kustwacht hebben in de afgelopen week gezamenlijk een smokkelboot onderschept. Daarmee voorkwamen ze een transport van ongeveer 1500 kilo marihuana van Jamaica naar Guyana. Vijf bemanningsleden zijn aangehouden. Lees meer »

Versgeperst.com Versgeperst ta basta awor NIEUWS illegaal wapenbezit Curaçao wapenCURAÇAO – Het Openbaar Ministerie (OM) gaat per 1 september hogere straffen eisen bij illegaal vuurwapenbezit. Dit in het kader van ‘Ta Basta Awor’, het noodplan van de overheid om geweldscriminaliteit tegen te gaan. Dat meldt het OM. Lees meer »

Versgeperst.com Versgeperst Tra’i Montaña NIEUWS caribisch Bonaire Korps Politie Caribisch NederlandCURAÇAO – In Tra’i Montaña op Bonaire heeft gisteren rond 13.40 uur een verkeersongeluk met dodelijke afloop plaatsgevonden. De driejarige Juryion Alberto kwam hierbij om het leven. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar is na aankomst overleden. Lees meer »

Versgeperst.com zaak Wiels zaak magnus Versgeperst rechtbank Punda NIEUWS Curaçao Rechter 127x85CURAÇAO – De behandeling van zaak Magnus vindt van 4 tot en met 8 augustus plaats in de rechtbank in Punda. Dat meldt woordvoerder van de rechtbank Mauritsz de Kort. Er zijn ook enkele andere locaties in overweging genomen. Een daarvan was het sportcentrum van Marinekazerne Suffisant. Lees meer »

Versgeperst.com Weg afgeslotenCURAÇAO – Op de Snipweg is rijverkeer in beide richtingen afgesloten ter hoogte van de Meeuwweg. Door een omgevallen boom zijn daar nu reparatiewerkzaamheden aan de gang. Ter plaatse worden hoogwerkers ingezet, vermoedelijk om beschadigde elektriciteitskabels te herstellen.  Lees meer »

Versgeperst.com vliegcrash Versgeperst rusland oekraine NIEUWS Lucille George Wout ivar asjes Curaçao condoleance CondoleanceCURAÇAO – Premier Ivar Asjes en zijn vrouw Tara Asjes-Prins hebben het condoleanceregister getekend bij de Vertegenwoordiging van Nederland. Ook gouverneur Lucille George-Wout en haar man volgden dit voorbeeld. Donderdag kwamen 298 inzittenden van een vliegtuig van Malaysian Airlines om in Oekraïne. Lees meer »

Versgeperst.com vladimir poetin Versgeperst Veiligheidsraad rusland oekraine mh17 Curaçao kremlin rusland thumbCURAÇAO – De Russische president Vladimir Poetin roept morgen zijn nationale veiligheidsraad bijeen om te praten over de ‘soevereiniteit en de territoriale integriteit’ van de Russische Federatie. Dat heeft het Kremlin vandaag bekendgemaakt. Of de bijeenkomst iets te maken heeft met de vliegramp in Oekraïne is onduidelijk. Lees meer »

Versgeperst.com wapenbezit Versgeperst politie NIEUWS Curaçao achtervolging KorpspolitieCURAÇAO – Op de Andres Belloweg heeft de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag drie mannen gearresteerd. Ze worden verdacht van illegaal wapenbezit. Aan de arrestatie ging een wilde achtervolging vooraf. Lees meer »

Versgeperst.com vliegtuigramp Vesgeperst oekraine NIEUWS internationaal Curaçao zwart 127x85CURAÇAO – Medewerkers van de Oekraïense reddingsdienst hebben in totaal 272 lichamen en 66 lichaamsdelen geborgen. Dat heeft de Oekraïense Nationale Veiligheids- en Defensieraad vandaag gezegd. Een gebied van zo’n 120 vierkante kilometer is doorzocht. Lees meer »

Versgeperst.com Versgeperst tandartsbus NIEUWS Curaçao tandarts 127x85CURAÇAO – Of het nou door geldgebrek komt of omdat mensen nog altijd bang zijn voor de tandarts, de gebitten in Westpunt zijn over het algemeen slecht. Mondhygiëniste Rachel Cachemir ziet veel gaatjes en loszittende tanden. Dat meldt Caribisch Netwerk. Lees meer »

Versgeperst.com vliegtuigcrash Versgeperst onderzoek oekraine NIEUWS Curaçao Arseni Jatsenjoek o MALAYSIA AIRLINES facebookCURAÇAO – Nederland kan de leiding krijgen over het onderzoek naar het neerstorten van vlucht MH17 uit Amsterdam in het oosten van Oekraïne. Dat heeft de Oekraïense premier Arseni Jatsenjoek vandaag gezegd in Kiev. Dat meldt de Oekraïense redactie van persbureau Interfax. Lees meer »