curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – PvdA’er Margot Kraneveldt wordt komende dinsdag beëdigd als Tweede Kamerlid. Ze volgt John Leerdam op die deze week opstapte nadat hij in een interview met het 3FM radioprogramma Giel een antwoord had verzonnen op een vraag over de vrijlating van een niet bestaande straatterrorist.

7 reacties op “Kraneveldt opvolger Leerdam in Kamer”

 1. Laat Leerdam, maar snel terugkeren naar zijn duchi Curacao, daar kan hij dan toetreden om zijn toneelcarriere te volmaken bij al die andere comedianten van de Curacao,se regering !!
  Liegen kan hij in ieder geval als de beste,dus wat dat betreft valt hij met zijn neus midden in de boter !!
  Bij de PvdA, en de Nederlandse politiek in het bijzonder, waren ze deze nietszeggende blaaskaak al een geruime tiijd meer dan beu !!!!

  Oohh Curacao omsluit uw landskind terug in moeders schoot en wees er vooral nog vele jaren gelukkig mee.??

 2. @Humphrey Koeiman: eigen schuld dikke bult. Moet hij maar niet de slimste jongen uit de klas spelen en doen alsof hij van alles weet. Het is gewoon een leugenaar en die horen niet in de politiek thuis. Leerdam is voor mij in ieder geval afgeschreven.

  Kan de politici van Curacao eigenlijk goed van leren, si bo ta gaña, donder op!

 3. Leerdam heeft tot op heden weinig tot niets in de TK gepresteerd. Dus rauwig hoeft men er niet voor te zijn. Hier sprookjes vertellen dat hij binnenkort wel “ergens” een burgemeesterspost kon krijgen wat gewoon een broodje nonsens was.
  In ieder geval mocht de kans er zijn geweest, wat ik in twijfel trek, dan is die nu verkeken.Het was niet zijn eerste uitglijer overigens.

 4. @ Koeiman:

  Deze man wordt niet meegezogen, hij laat zich meezuigen omdat hij mediageil is en op radio en televisie gezien wil worden. Dat is hem overigens goed gelukt. Als je doet voorkomen dat je iets over een terrorist weet, klinkt dat wel stoer.

  Als je iets niet weet kan je dat gewoon zeggen, maar om interessant te doen een uit de duim gezogen verhaal ophangen is “klilling”, zeker voor iemand die zich politicus noemt.

  Overigens heb ik dhr Leerdam nog nooit kunnen betrappen op een goed verhaal.

 5. Het is een dramatisch verhaal hoe Tweede Kamerlid wordt meegezogen in een leugenverhaal, heel trieste verhaal. Het niet te geloven!!

  Ik hoop van harte dat OCAN en MAAPP deze signalen hebben ontvangen, en iets mee doet.

  Daarnaast vind ik, dat Antilliaanse jongeren die de stap willen maken naar de politiek in Nederland, beter voorbereidt moet worden m.b.t. mediatraining.

  Natuurlijk blijf ik, dhr. John Leerdam ondersteunen als een goeie vriend en landgenoot.

 6. Gaan we op voor een riante wachtgeldvergoeding??? Het lijkt Curacao wel.

 7. Ze weet in ieder geval hoe het niet moet.